Tema: Re: Ar man reikia gruzdintuves?
Autorius: Gipsas
Data: 2015-02-02 14:38:42
Na, del taskymosi ir terliojimosi tai nesutinku...viskas ten OK...
Vienintelis minusas, kaip jau cia ir buvo rasyta, to naudoto aliejaus 
panaudojimas....kazkaip gaila kiekvienam kepimui po 2 litrus naudot
"bzik" <bzik@bzik.bzik> wrote in message 
news:manq93$8mt$1@trimpas.omnitel.net...
> tėvai kažkada naudojo. Po kepimo aliejus įgauna kvapą. Antrą kartą jau 
> turi galvot ar tai ok. Kokioms bulvėms bulvinis prieskonis lyg ir nieko, o 
> svogūninis jau gal i nelabai. Tada pili viską lauk :)
> Daug valymo.  Kepant visa apsimozoja, apsitaško. Normaliai nenuvalius, 
> aliejus pradeda kietėt, užsineša dulkėm.
> Jau geriau pažaidimui imt puodą ir tinklelį 
> http://www.amazon.co.uk/Kitchen-Craft-Extra-Deep-Basket/dp/B0001IX2WY/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1422879790&sr=8-4&keywords=fryer+baskets
>
> "Night"  wrote in message news:manpa8$7rb$1@trimpas.omnitel.net...
>
> Vis pagalvoju, kad gal visai butu neblogai - kalmaru ziedai, svogunu
> ziedai, kijevo kotletai, bulvytes, kokia vistiena gal a la KFC. Bet man
> atrodo, kad ten terliones dafiga - pripili 3 litrus aliejaus, ir pili ji
> lauk panaudojes ar kaip? Nenaudosiu sito daikto kasdien, tai jei
> siandien kazka kepiau, tas aliejus juk nebetiks kepimui po poros
> savaiciu? Ar as klistu?