tėvai kažkada naudojo. Po kepimo aliejus įgauna kvapą. Antrą kartą jau turi galvot ar tai ok. Kokioms bulvėms bulvinis prieskonis lyg ir nieko, o svogūninis jau gal i nelabai. Tada pili viską lauk :) Daug valymo. Kepant visa apsimozoja, apsitaško. Normaliai nenuvalius, aliejus pradeda kietėt, užsineša dulkėm. Jau geriau pažaidimui imt puodą ir tinklelį http://www.amazon.co.uk/Kitchen-Craft-Extra-Deep-Basket/dp/B0001IX2WY/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1422879790&sr=8-4&keywords=fryer+baskets "Night" wrote in message news:manpa8$7rb$1@trimpas.omnitel.net... Vis pagalvoju, kad gal visai butu neblogai - kalmaru ziedai, svogunu ziedai, kijevo kotletai, bulvytes, kokia vistiena gal a la KFC. Bet man atrodo, kad ten terliones dafiga - pripili 3 litrus aliejaus, ir pili ji lauk panaudojes ar kaip? Nenaudosiu sito daikto kasdien, tai jei siandien kazka kepiau, tas aliejus juk nebetiks kepimui po poros savaiciu? Ar as klistu?