Tema: Re: Ar man reikia gruzdintuves?
Autorius: bzik
Data: 2015-02-02 14:24:03
tėvai kažkada naudojo. Po kepimo aliejus įgauna kvapą. Antrą kartą jau turi 
galvot ar tai ok. Kokioms bulvėms bulvinis prieskonis lyg ir nieko, o 
svogūninis jau gal i nelabai. Tada pili viską lauk :)
Daug valymo.  Kepant visa apsimozoja, apsitaško. Normaliai nenuvalius, 
aliejus pradeda kietėt, užsineša dulkėm.
Jau geriau pažaidimui imt puodą ir tinklelį 
http://www.amazon.co.uk/Kitchen-Craft-Extra-Deep-Basket/dp/B0001IX2WY/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1422879790&sr=8-4&keywords=fryer+baskets

"Night"  wrote in message news:manpa8$7rb$1@trimpas.omnitel.net...

Vis pagalvoju, kad gal visai butu neblogai - kalmaru ziedai, svogunu
ziedai, kijevo kotletai, bulvytes, kokia vistiena gal a la KFC. Bet man
atrodo, kad ten terliones dafiga - pripili 3 litrus aliejaus, ir pili ji
lauk panaudojes ar kaip? Nenaudosiu sito daikto kasdien, tai jei
siandien kazka kepiau, tas aliejus juk nebetiks kepimui po poros
savaiciu? Ar as klistu?