Tema: Re: Rūkymo džiaugsmai
Autorius: tranzoo
Data: 2014-07-08 12:03:10
jei alksnis sviezias ir dar su skura - tai del to.

--
T


"bzik" <bzik@bzik.bzik> wrote in message 
news:lpg9c8$asr$1@trimpas.omnitel.net...
> gali būt dėl pačios alksnio medienos. Žuvies nerūkau, tik vištą ar kiaulę 
> sausos obels dūmu. Jokio pašalinio kvapo ar skonio.
>
> "Jurga"  wrote in message news:lpg8ur$akv$1@trimpas.omnitel.net...
>
> Sveiki visažiniai gurmanai,
>
> gal galėtumėte patarti pradedantiems "rūkoriams" mėgėjams, kodėl rūkoma
> mėsa ar žuvis įgauna rūgštumo?
> Rūkykla minimalistinė, nešiojama, rūkoma dažniausiai ant alksnio
> pjuvenų, pridedant kokių eksperimentinių žolynų. Na, ir rūkymas toks
> gana greitas - žuvį stambesnę apie 40 min., mėsgalius ilgiau. Bandėm ir
> karščiau, ir šalčiau... Gal drėgmė kokia įtakos turi, jei, pvz.:
> pjuvenos drėgnos?