Tema: Re: stirnienos arba elnienos guliašas (troškinys)
Autorius: ALORA
Data: 2013-12-09 14:39:33
valgius aš juos abu esu - guliaše tas skonis ne taip prasimuša, kaip pvz., 
kokiam rūkytam ar vytintam kumpyje.

o jei maišyt jautieną su elniena?


"Linas Petkevičius"  wrote in message 
news:l84b2t$c6i$1@trimpas.omnitel.net...

Stirnienos guliaša net aš nesugebu sugadint. Elniena tai jau ant mėgėjo -
skonis ganėtinai specifinis. Nuo jautienos gal itk toks skirtumas, kad bent
jau man geriau gaunasi, kai pries troskindamas apskrudini.

"ALORA"  wrote in message news:l84an7$bo8$1@trimpas.omnitel.net...

ar yra kokių povandeninių rifų gaminant iš bambio arba rudolfo, palyginti su
jautiena? Kokį gyvį geriau rinktis nesant dideliu kulinarijos korifėjum ? :)

ačiū