Tema: Re: stirnienos arba elnienos guliašas (troškinys)
Autorius: Night
Data: 2013-12-09 14:23:07
O as visai mieko pries buciau suzinoti koki "veikianti" guliasho recepta 
(jautienos). Nes kiek dariau - tiek kietas gavosi... Ir meas atitinkama 
pirkau, ir pjausciau pagal taisykles....

On 09/12/2013 13:55, Linas Petkevičius wrote:
> Stirnienos guliaša net aš nesugebu sugadint. Elniena tai jau ant mėgėjo
> - skonis ganėtinai specifinis. Nuo jautienos gal itk toks skirtumas, kad
> bent jau man geriau gaunasi, kai pries troskindamas apskrudini.
>
> "ALORA"  wrote in message news:l84an7$bo8$1@trimpas.omnitel.net...
>
> ar yra kokių povandeninių rifų gaminant iš bambio arba rudolfo,
> palyginti su
> jautiena? Kokį gyvį geriau rinktis nesant dideliu kulinarijos korifėjum
> ? :)
>
> ačiū
>
>
>
>