2013-08-09 09:51, Justas rašė: > juoka kelia man tos skales. astrumas labai priklauso nuo auginimo > salygu, t.y. temperaturos, laistymo. zodziu ta skale labai trivialus > dalykas Santykinis aka reliatyvus, o ne trivialus :-) S. >> beje, kalbant apie astraiausius pasaulio pipirus.. >> >> Kazkaip galvojau, kad Naga Bholokia su savo 1 mln. punktu pagal >> Skotvilio skale yra pikciausias...ale pasirodo, kad yra Trinindado >> skorpionas su 1,5 mln. skotviliu ! >> http://en.wikipedia.org/wiki/Trinidad_Scorpion_Butch_T_pepper >> ir yra durniu, kurie pabande ji suvalgyti .. >> >> "Povilas" <nomail@mail.com> wrote in message >> news:ksq9lc$7g5$1@trimpas.omnitel.net... >>> Maximoje nusipirkau kelis rinkinukus su keliu rusiu cili >>> pipirais.Visokie jalapenai ir pan. ,tai su jais viskas aisku - galima >>> bet kur naudoti,ns jie nera idiotiskai astrus.Bet pirkau situos >>> rinkinukus,nes juose buvo keliu spalvu habanero pipirai.Esu kazada >>> bandes su lasiniais valgyti zaliaji habanero - ganetinai ekstremalu ir >>> tikrai nebuvo nei skanu,nei malonu,nes apat ziauraus astrumo,jokio >>> skonio nepajutau.O apie oranzine habanero rasoma,kad ji yra labiausiai >>> aromatingas cili.Betgi nevalgysiu jos vienos,kad pajusti ta "aromata". >>> Tai,gal kas zinote kokiu nors receptu,ka butu galima pasigaminti musu >>> sayomis,nenaudojant kazko extra tokio,ko nerasiu musu parduotuvese. >>