Tik nugarini skysti ir viskas,nieko daugiau nebededi? "simakas" <netikras@mailas.lt> wrote in message news:kt1git$o9u$1@trimpas.omnitel.net... > is cili habanero darau tiesiog astru padaziuka. su blenderiu susmulkint, > pakept su aliejum ant letos ugnies, isgarint gerai vandeni, kad galetu > poto stovet ne saldytuve, galima truputi druskos ir viskas. i stiklainiuka > ir poto kaip padaza prie bet ko ka nori pasiastrint. liux dalykas, po > habanero prie kitu pipiru grizti nebesinori. > > > > "Povilas" <nomail@mail.com> wrote in message > news:ksq9lc$7g5$1@trimpas.omnitel.net... >> Maximoje nusipirkau kelis rinkinukus su keliu rusiu cili pipirais.Visokie >> jalapenai ir pan. ,tai su jais viskas aisku - galima bet kur naudoti,ns >> jie nera idiotiskai astrus.Bet pirkau situos rinkinukus,nes juose buvo >> keliu spalvu habanero pipirai.Esu kazada bandes su lasiniais valgyti >> zaliaji habanero - ganetinai ekstremalu ir tikrai nebuvo nei skanu,nei >> malonu,nes apat ziauraus astrumo,jokio skonio nepajutau.O apie oranzine >> habanero rasoma,kad ji yra labiausiai aromatingas cili.Betgi nevalgysiu >> jos vienos,kad pajusti ta "aromata". >> Tai,gal kas zinote kokiu nors receptu,ka butu galima pasigaminti musu >> sayomis,nenaudojant kazko extra tokio,ko nerasiu musu parduotuvese. > >