Tema: Re: cili pipirai
Autorius: Povilas
Data: 2013-07-28 20:34:17
Tik nugarini skysti ir viskas,nieko daugiau nebededi?

"simakas" <netikras@mailas.lt> wrote in message 
news:kt1git$o9u$1@trimpas.omnitel.net...
> is cili habanero darau tiesiog astru padaziuka. su blenderiu susmulkint, 
> pakept su aliejum ant letos ugnies, isgarint gerai vandeni, kad galetu 
> poto stovet ne saldytuve, galima truputi druskos ir viskas. i stiklainiuka 
> ir poto kaip padaza prie bet ko ka nori pasiastrint. liux dalykas, po 
> habanero prie kitu pipiru grizti nebesinori.
>
>
>
> "Povilas" <nomail@mail.com> wrote in message 
> news:ksq9lc$7g5$1@trimpas.omnitel.net...
>> Maximoje nusipirkau kelis rinkinukus su keliu rusiu cili pipirais.Visokie 
>> jalapenai ir pan. ,tai su jais viskas aisku - galima bet kur naudoti,ns 
>> jie nera idiotiskai astrus.Bet pirkau situos rinkinukus,nes juose buvo 
>> keliu spalvu habanero pipirai.Esu kazada bandes su lasiniais valgyti 
>> zaliaji habanero - ganetinai ekstremalu ir tikrai nebuvo nei skanu,nei 
>> malonu,nes apat ziauraus astrumo,jokio skonio nepajutau.O apie oranzine 
>> habanero rasoma,kad ji yra labiausiai aromatingas cili.Betgi nevalgysiu 
>> jos vienos,kad pajusti ta "aromata".
>> Tai,gal kas zinote kokiu nors receptu,ka butu galima pasigaminti musu 
>> sayomis,nenaudojant kazko extra tokio,ko nerasiu musu parduotuvese.
>
>