is cili habanero darau tiesiog astru padaziuka. su blenderiu susmulkint, pakept su aliejum ant letos ugnies, isgarint gerai vandeni, kad galetu poto stovet ne saldytuve, galima truputi druskos ir viskas. i stiklainiuka ir poto kaip padaza prie bet ko ka nori pasiastrint. liux dalykas, po habanero prie kitu pipiru grizti nebesinori. "Povilas" <nomail@mail.com> wrote in message news:ksq9lc$7g5$1@trimpas.omnitel.net... > Maximoje nusipirkau kelis rinkinukus su keliu rusiu cili pipirais.Visokie > jalapenai ir pan. ,tai su jais viskas aisku - galima bet kur naudoti,ns > jie nera idiotiskai astrus.Bet pirkau situos rinkinukus,nes juose buvo > keliu spalvu habanero pipirai.Esu kazada bandes su lasiniais valgyti > zaliaji habanero - ganetinai ekstremalu ir tikrai nebuvo nei skanu,nei > malonu,nes apat ziauraus astrumo,jokio skonio nepajutau.O apie oranzine > habanero rasoma,kad ji yra labiausiai aromatingas cili.Betgi nevalgysiu > jos vienos,kad pajusti ta "aromata". > Tai,gal kas zinote kokiu nors receptu,ka butu galima pasigaminti musu > sayomis,nenaudojant kazko extra tokio,ko nerasiu musu parduotuvese.