Tema: Re: cili pipirai
Autorius: simakas
Data: 2013-07-28 02:11:42
is cili habanero darau tiesiog astru padaziuka. su blenderiu susmulkint, 
pakept su aliejum ant letos ugnies, isgarint gerai vandeni, kad galetu poto 
stovet ne saldytuve, galima truputi druskos ir viskas. i stiklainiuka ir 
poto kaip padaza prie bet ko ka nori pasiastrint. liux dalykas, po habanero 
prie kitu pipiru grizti nebesinori.



"Povilas" <nomail@mail.com> wrote in message 
news:ksq9lc$7g5$1@trimpas.omnitel.net...
> Maximoje nusipirkau kelis rinkinukus su keliu rusiu cili pipirais.Visokie 
> jalapenai ir pan. ,tai su jais viskas aisku - galima bet kur naudoti,ns 
> jie nera idiotiskai astrus.Bet pirkau situos rinkinukus,nes juose buvo 
> keliu spalvu habanero pipirai.Esu kazada bandes su lasiniais valgyti 
> zaliaji habanero - ganetinai ekstremalu ir tikrai nebuvo nei skanu,nei 
> malonu,nes apat ziauraus astrumo,jokio skonio nepajutau.O apie oranzine 
> habanero rasoma,kad ji yra labiausiai aromatingas cili.Betgi nevalgysiu 
> jos vienos,kad pajusti ta "aromata".
> Tai,gal kas zinote kokiu nors receptu,ka butu galima pasigaminti musu 
> sayomis,nenaudojant kazko extra tokio,ko nerasiu musu parduotuvese.