Tema: Re: Naminiai burgeriai
Autorius: tranzoo
Data: 2013-03-12 10:44:59
neprilimpa. jie su ranteliais, kad viskas nubegtu ir nesigautu virti 
kotletai.

"karolis" <kailis@delfi.lt> wrote in message 
news:khdb1a$i9t$1@trimpas.omnitel.net...
>o tai tie padekliukai neprikepa? ten kazkokie specialus ar paprasta folija?
>
> "tranzoo" <laisku@nera.net> wrote in message 
> news:kh9fof$9rg$1@trimpas.omnitel.net...
>> yzi.
>>
>> pats farsas turi but labai gerai isminkytas ir pastovejes bentjau 
>> pusvalanduka saldytuve.
>> reketu farsui marinuot naudoti kokianors rugsti ar alkoholi - svogunas, 
>> citrinos sultys, actas, tekila...
>> jei farsas is neriebios mesos - pvz jautienos kumpis - idek riebalo - 
>> tauku, ghee ar aliejaus.
>>
>> tada daroma taip - orkaite ikaitinama iki 250 ir pasaunami kotletai - 
>> pirsto storio - apie 1.5cm.
>>
>> as naudoju grilio padekliukus is folgos 
>> (http://www.toppits.de/Black-Barbecue-Pans-413,1340.html)
>>
>> ~7-10 min laikau, tada sumazinu temperatura iki 120 ir dar pusvalanduka.
>>
>> --
>> T
>> p.s. vakar kaip tik isbandziau kept be riebalu keptuvej. gavosi irgi 
>> puikiai. pora min aukstoj temperaturoj, tada apie 10 mazoj su dangciu.
>>
>> "shimtas kinieciu" <tehlulz@gramar.nazi> wrote in message 
>> news:kh7tki$dhd$1@trimpas.omnitel.net...
>>> kad ce jau visi tokie kotletu specai tai klausimas kaip juos ishkept 
>>> orkaitej skanei? ar neposiblu visai? ;)
>>>
>>>
>>> "Justas"  wrote in message news:kh7t78$d61$1@trimpas.omnitel.net...
>>>
>>> Susirisa geriau farsas ir kotletai gaunasi tvirtesni, kepant maziau
>>> sansu kad byres.
>>>
>>> 2013.03.06 17:53, Jonas Vingys rase:
>>>> 2013-03-06 17:03, Justas rase:
>>>>> Siaip tokio kaip ir recepto neturiu, dedu is akies bet pati esme yra
>>>>> gerai mesa ismaisyti, suformuoti blynus su siokiu tokiu idubimu centre
>>>>> ir palaikyti saldytuve kelias valandas.
>>>>
>>>> Smalsu: o kam juos saldytuve laikyti?
>>>
>>
>
>