Tema: Re: Naminiai burgeriai
Autorius: phaat
Data: 2013-03-07 00:45:07
Dekui uz patarimus :)) O galima detaliau 2a punkta? Kiek ko ir kokiom 
porcijom i mesa deti?

"Lavonas" <xxx@xxx.net> wrote in message 
news:kh8321$hj8$1@trimpas.omnitel.net...
> Gaminam gan daznai vasaros metu. Ash asmenishkai turiu kelis kriterijus
> achujenam hamburgeriui:
> 1. Salotos turi buti dedamos tokios trashkios, vadyjasi "Iceberg salotos"
> (tikrai randamos pas mumis pardose)
> 2. Farshas nenaudojamas tik jautienos. Kokie 20% farsho turi buti keuliena
> 3. Mesos paplotelis stengiamasi padaryti tip top kaip bulkutes dydzio
> 4. Naudojamas tik Prezident suris (kad ir toks prisegtame imidze)
> 5. Bulkutes perkamos hamburgerines (yra pirkti supakuotu po dvi, man rods
> rimi. nelietuvishkos, o importines. berods amerikanska veliava ant 
> ipakavimo
> nupieshta yra)
> 6. Bulkutes irgi bishki pashildomos/paskrudinamos ant ugnies
> 7. Svogunai perkami labai dideli. Stengiamasi, kad jis butu pjaustomas
> bulkutes skersmens dydzio griezineliais.
> 8. Butinai ir kartoju BUTINAI, turi buti dedami marinuoti agurkai. Be ju
> hamburgeris, ne hamburgeris :D
> 9. Kepama viskas tik ant ugnies, o ne orkaitese visokiose ir pan.
>
> Fsio :D
>
>
> "phaat" <phaat@gmail.com> wrote in message
> news:kh73rl$hs8$1@trimpas.omnitel.net...
>> Sugalvojau pasidaryti naminiu burgeriu :)) Gal kas koki patikrinta
>> receptuka turite?
>