Tema: Re: Naminiai burgeriai
Autorius: Justas
Data: 2013-03-06 18:03:54
Nereikia ryti majonezo pyderastiskais kiekiais. O ir pajudet kartais sveika.
Tinkamai iskeptas maltinis pats savaime negali buti sausas.

Siaip tokio kaip ir recepto neturiu, dedu is akies bet pati esme yra 
gerai mesa ismaisyti, suformuoti blynus su siokiu tokiu idubimu centre 
ir palaikyti saldytuve kelias valandas.

Va tik su bandelem didesne problema

2013.03.06 13:33, ManXP rašė:
> Siaip tokio maisto nevartoju, bet jei labai labai uzsimanau, tai darau
> toki varianta:
>
>
> Mini ciabata (t.y. hamburgerio dydzio)
> Jautienos kotletai (darau paprastai - nusiperku jautienos kumpio, ji
> sumalu, idedu prieskoniu, ir ant grilio)
> Salotos, pomidorai, svogunai, marinuoti agurkeliai
> Mazas gabalelis surio
>
> Svarbu NEGAILET darzoviu, kad nebutu sausa, tada nereikia jokiu
> pyderastisku majonezu ar padazu (nebent patinka turet gelbejimosi rata
> ant pilvo).
>
>
> "phaat"  wrote in message news:kh73rl$hs8$1@trimpas.omnitel.net...
>
> Sugalvojau pasidaryti naminiu burgeriu :)) Gal kas koki patikrinta
> receptuka
> turite?