Tema: Re: Naminiai burgeriai
Autorius: karolis
Data: 2013-03-08 21:35:22
o tai tie padekliukai neprikepa? ten kazkokie specialus ar paprasta folija?

"tranzoo" <laisku@nera.net> wrote in message news:kh9fof$9rg$1@trimpas.omnitel.net...
> yzi.
>
> pats farsas turi but labai gerai isminkytas ir pastovejes bentjau pusvalanduka saldytuve.
> reketu farsui marinuot naudoti kokianors rugsti ar alkoholi - svogunas, citrinos sultys, actas, tekila...
> jei farsas is neriebios mesos - pvz jautienos kumpis - idek riebalo - tauku, ghee ar aliejaus.
>
> tada daroma taip - orkaite ikaitinama iki 250 ir pasaunami kotletai - pirsto storio - apie 1.5cm.
>
> as naudoju grilio padekliukus is folgos (http://www.toppits.de/Black-Barbecue-Pans-413,1340.html)
>
> ~7-10 min laikau, tada sumazinu temperatura iki 120 ir dar pusvalanduka.
>
> --
> T
> p.s. vakar kaip tik isbandziau kept be riebalu keptuvej. gavosi irgi puikiai. pora min aukstoj temperaturoj, tada apie 10 mazoj su 
> dangciu.
>
> "shimtas kinieciu" <tehlulz@gramar.nazi> wrote in message news:kh7tki$dhd$1@trimpas.omnitel.net...
>> kad ce jau visi tokie kotletu specai tai klausimas kaip juos ishkept orkaitej skanei? ar neposiblu visai? ;)
>>
>>
>> "Justas"  wrote in message news:kh7t78$d61$1@trimpas.omnitel.net...
>>
>> Susirisa geriau farsas ir kotletai gaunasi tvirtesni, kepant maziau
>> sansu kad byres.
>>
>> 2013.03.06 17:53, Jonas Vingys rase:
>>> 2013-03-06 17:03, Justas rase:
>>>> Siaip tokio kaip ir recepto neturiu, dedu is akies bet pati esme yra
>>>> gerai mesa ismaisyti, suformuoti blynus su siokiu tokiu idubimu centre
>>>> ir palaikyti saldytuve kelias valandas.
>>>
>>> Smalsu: o kam juos saldytuve laikyti?
>>
>