Tema: Re: Padėkit iškepti mėsą
Autorius: Yvl <chiornyj @ bumer.lt>
Data: 2012-07-05 00:30:03
nezinau. zagatofkiu neperku :)

"shimtas kinieciu" <tehlulz@gramar.nazi> wrote in message 
news:jt2btj$s8h$1@trimpas.omnitel.net...
> ai o tuos ish iki kur nygshcio storumo tai an groteliu virsh blekos su 
> fritkem po 10-15 min ish abieju pusiu ant kazkur 230 ir be anejokiu folgu 
> ;)
>
> "Yvl"  wrote in message news:jt2bnn$s40$1@trimpas.omnitel.net...
>
> nu ir dar galima su folija tam tikram momentui pridengt, kad nesigautu
> kiaulienos rare steikas :)
>
> "Yvl" <chiornyj @ bumer.lt> wrote in message
> news:jt2blo$s2d$1@trimpas.omnitel.net...
>> dar timpirura reik ne 250 uztaisyt gal :)
>> o ir siaip - ne dukofke gi kepa bukvaliai, o povaras. tai jei rankos abi 
>> desines, tai tadu tik artimiausia kebabine pagelbes
>>
>> "shimtas kinieciu" <tehlulz@gramar.nazi> wrote in message 
>> news:jt1pg7$6pn$1@trimpas.omnitel.net...
>>> ten kur lygu zenkliukas, an apatinio stalceus. arba kartais su grylium. 
>>> nerkadauk ten galvuot ;)
>>>
>>> "teletabis"  wrote in message news:jt1op5$63c$1@trimpas.omnitel.net...
>>>
>>> Labas,
>>>
>>> turiu AEG viryklę su elektrine duchovke... Bet ne tas žodis kaip
>>> užknisa, kad manuale nurodytos kepimo instrukcijos beveik
>>> nepasitvirtina. Šiaip ne taip (vos neprisvilinęs) iškepiau vengrišką
>>> kiaulės gabalą ("iki" parduodamas, man labai patiko). Nenoriu vėl
>>> parintis: kokį bėgį reik užstatyt, į kokį stalčių dėt, taip pat
>>> temperatūra ir laikas domina. Tiesiog, kaip patys kepat.
>>>
>>>
>>> Apie režimus - paveiksliukas kitame poste.
>>>
>>> Ačiū.
>>>
>>>
>>