Tema: Re: Padėkit iškepti mėsą
Autorius: Yvl <chiornyj @ bumer.lt>
Data: 2012-07-05 00:16:17
ne nutaijo

"shimtas kinieciu" <tehlulz@gramar.nazi> wrote in message 
news:jt2bp2$s54$1@trimpas.omnitel.net...
> ziurint ka kept. dazneusei mazeu bet buva ir iki max ;)
>
> "Yvl"  wrote in message news:jt2blo$s2d$1@trimpas.omnitel.net...
>
> dar timpirura reik ne 250 uztaisyt gal :)
> o ir siaip - ne dukofke gi kepa bukvaliai, o povaras. tai jei rankos abi
> desines, tai tadu tik artimiausia kebabine pagelbes
>
> "shimtas kinieciu" <tehlulz@gramar.nazi> wrote in message
> news:jt1pg7$6pn$1@trimpas.omnitel.net...
>> ten kur lygu zenkliukas, an apatinio stalceus. arba kartais su grylium. 
>> nerkadauk ten galvuot ;)
>>
>> "teletabis"  wrote in message news:jt1op5$63c$1@trimpas.omnitel.net...
>>
>> Labas,
>>
>> turiu AEG viryklę su elektrine duchovke... Bet ne tas žodis kaip
>> užknisa, kad manuale nurodytos kepimo instrukcijos beveik
>> nepasitvirtina. Šiaip ne taip (vos neprisvilinęs) iškepiau vengrišką
>> kiaulės gabalą ("iki" parduodamas, man labai patiko). Nenoriu vėl
>> parintis: kokį bėgį reik užstatyt, į kokį stalčių dėt, taip pat
>> temperatūra ir laikas domina. Tiesiog, kaip patys kepat.
>>
>>
>> Apie režimus - paveiksliukas kitame poste.
>>
>> Ačiū.
>>
>>