Tema: Re: trintos saldytos braskes
Autorius: Ostapas
Data: 2012-07-03 16:47:16
A, tada px - nešluostysiu kiekvienos atskirai.


"Yvl" <chiornyj@bumer.lt> wrote in message 
news:jsut2v$4f5$1@trimpas.omnitel.net...
> labiau del sulipimo
>
> "Ostapas" <BertaMarija@gmail.com> wrote in message 
> news:jsusq7$43q$1@trimpas.omnitel.net...
>>O sausos dėl skonios savybių ar dėl to, kad nesuliptų į vieną gabalą?
>> Nes jei tik dėl antro, tai rasiu laiko pasi3,14st su jom ir šaldyt 
>> pabertas
>> ant padėkliuko beigi paskui supilt į kur nors.
>>
>>
>> "ALORA" <alora@griauztas.cool> wrote in message
>> news:jsugv8$iji$1@trimpas.omnitel.net...
>>> mes šaldom netrintas maišeliuose be cukraus. Reikia tik, kad uogos būtų
>>> sausos
>>>
>>> "Ostapas" <BertaMarija@gmail.com> wrote in message
>>> news:jsufvm$hcv$1@trimpas.omnitel.net...
>>>> a kaip mėlynes šaldyt? netrintas maišeliuose? ar trint ir su cukrum? 
>>>> kiek
>>>> jo dėt?
>>>> kažkaip nebuvo populiaru pas mus, o va čia vakar kaimynka partempė iš
>>>> miško...
>>>>
>>>>
>>>> "Ostapas" <BertaMarija@gmail.com> wrote in message
>>>> news:jshko8$fhe$1@trimpas.omnitel.net...
>>>>> Galima blenderiu trint braškes šaldymui ar yra kokių nors priežasčių 
>>>>> to
>>>>> nedaryt?
>>>>>
>>>>
>>