Tema: Re: trintos saldytos braskes
Autorius: Yvl
Data: 2012-07-03 16:46:07
labiau del sulipimo

"Ostapas" <BertaMarija@gmail.com> wrote in message news:jsusq7$43q$1@trimpas.omnitel.net...
>O sausos dėl skonios savybių ar dėl to, kad nesuliptų į vieną gabalą?
> Nes jei tik dėl antro, tai rasiu laiko pasi3,14st su jom ir šaldyt pabertas 
> ant padėkliuko beigi paskui supilt į kur nors.
> 
> 
> "ALORA" <alora@griauztas.cool> wrote in message 
> news:jsugv8$iji$1@trimpas.omnitel.net...
>> mes šaldom netrintas maišeliuose be cukraus. Reikia tik, kad uogos būtų 
>> sausos
>>
>> "Ostapas" <BertaMarija@gmail.com> wrote in message 
>> news:jsufvm$hcv$1@trimpas.omnitel.net...
>>> a kaip mėlynes šaldyt? netrintas maišeliuose? ar trint ir su cukrum? kiek 
>>> jo dėt?
>>> kažkaip nebuvo populiaru pas mus, o va čia vakar kaimynka partempė iš 
>>> miško...
>>>
>>>
>>> "Ostapas" <BertaMarija@gmail.com> wrote in message 
>>> news:jshko8$fhe$1@trimpas.omnitel.net...
>>>> Galima blenderiu trint braškes šaldymui ar yra kokių nors priežasčių to 
>>>> nedaryt?
>>>>
>>> 
>