Tema: Re: trintos saldytos braskes
Autorius: Ostapas
Data: 2012-07-03 16:41:27
O sausos dėl skonios savybių ar dėl to, kad nesuliptų į vieną gabalą?
Nes jei tik dėl antro, tai rasiu laiko pasi3,14st su jom ir šaldyt pabertas 
ant padėkliuko beigi paskui supilt į kur nors.


"ALORA" <alora@griauztas.cool> wrote in message 
news:jsugv8$iji$1@trimpas.omnitel.net...
> mes šaldom netrintas maišeliuose be cukraus. Reikia tik, kad uogos būtų 
> sausos
>
> "Ostapas" <BertaMarija@gmail.com> wrote in message 
> news:jsufvm$hcv$1@trimpas.omnitel.net...
>> a kaip mėlynes šaldyt? netrintas maišeliuose? ar trint ir su cukrum? kiek 
>> jo dėt?
>> kažkaip nebuvo populiaru pas mus, o va čia vakar kaimynka partempė iš 
>> miško...
>>
>>
>> "Ostapas" <BertaMarija@gmail.com> wrote in message 
>> news:jshko8$fhe$1@trimpas.omnitel.net...
>>> Galima blenderiu trint braškes šaldymui ar yra kokių nors priežasčių to 
>>> nedaryt?
>>>
>>