Tema: Re: Keptas paršas
Autorius: Audrius <xkalvisx(skliaustelius_ištrinti)@takas.lt>
Data: 2009-04-07 15:49:15
Aha ............ dar tik neaišku kokie tie iešmai turėtu būti, kaip jie atrodo, pats pasidaryčiau (kalviauju), tik supratimo nelabai turiu kokie jie turėtu būti, na kad paršus vartyti būtu galima, nes kitaip juk nelabai apversi jų,  nuo savo svorio suksis ant pačio iešmo paršas???

> teisingai, taip ir Oliveris dare kazkurioj laidoj su avies slaunim, pradziai 
> pamarinavo, tada i orkaite ir po ant iesmo virs zariju damuse
> "Audrius" <xkalvisx(skliaustelius_ištrinti)@takas.lt> wrote in message 
> news:grffq7$fcp$1@trimpas.omnitel.net...
> Dabar galvoju, o jeigu jį iškepus konvekcinėje ir paskui dėl atrakcijos 
> paskrudinti ant žarijų?
> 
>> vieno renginio metu teko valgyti. kalbėjau, kai paruoštas. sakė - 
>> autoklave
>> išvirė, o paskui ant laužo apkepė. kitaip - be šansų.
>>
>>
>> "Audrius" <xkalvisx(skliaustelius_ištrinti)@takas.lt> wrote in message
>> news:grfc8b$8lm$1@trimpas.omnitel.net...
>> Gal kolektyvas žino kur galima būtu pasiskaityti kaip kepti paršą ant 
>> iešmo?
>> Reikia iškepti du paršiukus. Kaip marinuoti, kokie iešmai turi būti, 
>> kokiame
>> karštyje kepti ir t.t.
>> Dėkui labai
>>
>> 
> 
> 
> 
> __________ Information from ESET NOD32 Antivirus, version of virus signature database 3992 (20090407) __________
> 
> The message was checked by ESET NOD32 Antivirus.
> 
> http://www.eset.com
> 
> 
> 
>