Tema: Re: Keptas paršas
Autorius: A&G
Data: 2009-04-07 15:29:48
teisingai, taip ir Oliveris dare kazkurioj laidoj su avies slaunim, pradziai 
pamarinavo, tada i orkaite ir po ant iesmo virs zariju damuse
"Audrius" <xkalvisx(skliaustelius_ištrinti)@takas.lt> wrote in message 
news:grffq7$fcp$1@trimpas.omnitel.net...
Dabar galvoju, o jeigu jį iškepus konvekcinėje ir paskui dėl atrakcijos 
paskrudinti ant žarijų?

> vieno renginio metu teko valgyti. kalbėjau, kai paruoštas. sakė - 
> autoklave
> išvirė, o paskui ant laužo apkepė. kitaip - be šansų.
>
>
> "Audrius" <xkalvisx(skliaustelius_ištrinti)@takas.lt> wrote in message
> news:grfc8b$8lm$1@trimpas.omnitel.net...
> Gal kolektyvas žino kur galima būtu pasiskaityti kaip kepti paršą ant 
> iešmo?
> Reikia iškepti du paršiukus. Kaip marinuoti, kokie iešmai turi būti, 
> kokiame
> karštyje kepti ir t.t.
> Dėkui labai
>
> 



__________ Information from ESET NOD32 Antivirus, version of virus signature database 3992 (20090407) __________

The message was checked by ESET NOD32 Antivirus.

http://www.eset.com