Tema: Re: Keptas paršas
Autorius: TranZOO
Data: 2009-04-07 14:37:53
nebutinai. esu valges neviena kepta parseli, beto esu valges apie 80cm ir dar idaryta - puikiai iskepes visur.

--
T

"Edvinas" <edvinas@namie.au> wrote in message news:wpd85rppl91d.vf7ux4qsk7h7$.dlg@40tude.net...
> On Tue, 7 Apr 2009 14:26:51 +0300, Audrius wrote:
> 
>> O tai sudėtga labai? 
> 
> Manau, kad taip. Didelį gabalą mėsos iškepti taip, kad ir vidus iškeptų ir
> išorė nesudegtų yra labai sudėtinga.
> 
> Turiu labai didelį įtarimą, kad kai kepdavo kokį didelį mėsgalį ant iešmo,
> tai valgydavo jį tokiu pat principu kaip kebabą: vis palaipsniui
> nupjaunamas ir valgomas viršutinis iškepęs sluoksnis.
> 
> -- 
> Edvinas