Tema: Re: Keptas paršas
Autorius: Audrius <xkalvisx(skliaustelius_ištrinti)@takas.lt>
Data: 2009-04-07 15:09:43
Dabar galvoju, o jeigu jį iškepus konvekcinėje ir paskui dėl atrakcijos paskrudinti ant žarijų?

> vieno renginio metu teko valgyti. kalbėjau, kai paruoštas. sakė - autoklave 
> išvirė, o paskui ant laužo apkepė. kitaip - be šansų.
> 
> 
> "Audrius" <xkalvisx(skliaustelius_ištrinti)@takas.lt> wrote in message 
> news:grfc8b$8lm$1@trimpas.omnitel.net...
> Gal kolektyvas žino kur galima būtu pasiskaityti kaip kepti paršą ant iešmo? 
> Reikia iškepti du paršiukus. Kaip marinuoti, kokie iešmai turi būti, kokiame 
> karštyje kepti ir t.t.
> Dėkui labai 
> 
>