Tema: Re: Stinta
Autorius: S54
Data: 2012-01-14 20:38:39
tai anie ir obuoliu savo sode nerenka, nes nepatikrinti.
Obuoliai tik is supermarketo.

"Kauno Budulis"  wrote in message news:jesfql$7f6$1@trimpas.omnitel.net...

jie jau apdirbti. stiklainiuose.
vakaruose, skandinavijoj, amerikej
pabandyk baravyku, silkbaravykiu miske pririnkes pavaisint kaimyna (vietini
gyventoja).
ano reakcija sukels nuostaba.

o sampinjonai - xadaviakas... tiek konservavimui, tiek "grybu patiekalams"
beveik visoj europoj
ju auginimo kastai nera dideli.
suomiai pvz voveruskas augina - "tolko pesnia"
nu gerai, voveruska... bet tai nera grybas is misko..

"S54" <info@telecom.lt> wrote in message
news:jes8vj$et$1@trimpas.omnitel.net...
> nu tai kad pilna baravyku konservuotu... ne is siltnamio.
> musu grybu supirkejai/eksportuotojai sampinjonus  I vakarus veza ?
>
> "Kauno Budulis"  wrote in message news:jemd7q$jk4$1@trimpas.omnitel.net...
> zria stintas peiki.... gera, skani smulki zuvis.
>
> daugumoje saliu, tikri grybai tik is krautuves..
> voveruskos ir sampinjonai.
> baravykai, raudonikiai ir kiti normalus grybai is misko laikomi
> netinkamais valgymui. uzauge mat patys sau, o ne siltnamiuose .
>
>
> "trickyvic" <nomeil@nomeil.lt> wrote in message 
> news:jek3ai$3rt$1@trimpas.omnitel.net...
>> Bet, kolega, nu pala biskutuka, juk seip ans zmogus visai tiesybe kalba.
>> Apskritai tokias zuvis kokias valgome mes Lietuvoje daugumoje saliu 
>> skaitosi, kaip menkavertes ( siukslines) zuvys.
>