Tema: Re: Antpilai, ekstraktai ttt
Autorius: MaRiUs
Data: 2011-05-31 19:59:33
O ka su tuo permatomu daiktu nubegusiu darot ????

On 2011.05.31 10:28, ALORA wrote:
> jo, kefyras yra beryšienė, bet sušaldžius vokišką skystą varškę galima
> gauti beveik tinkamą naudojimui :)
>
> "Daiva D." <ddaiva@gmail.com> wrote in message
> news:is0tbf$5kp$1@trimpas.omnitel.net...
>> bandžiau tą kefyrą šaldyt - tikrai daugiau nebandysiu, nesąmonė
>> visiška :) O brendis yra ne kas kita, kaip trauktinė. Kodėl turėtų
>> būti blogas, jei pagamintas iš gerų medžiagų.
>>
>> "Justas" <mute@localhost.net> wrote in message
>> news:is0rmd$3ij$1@trimpas.omnitel.net...
>>> Jo, neblogas brendis. Toks pats neblogas kaip ricotta is kefyro?
>>>
>>> 2011.05.30 18:24, Daiva D. rašė:
>>>> Pertvarėles iš graikinių riešutų užpilti spiritu.
>>>> Gaunasi geras brendis.
>

-- 
MaRiUs

Kaunas