Tema: Re: Antpilai, ekstraktai ttt
Autorius: trickyvic
Data: 2011-05-30 23:19:26
Brendis ir igauna savita skoni del to kad brandinamas portveino backose, 
imho riesutu kevalai atlieka panasu vaidmeni, krc uzskaitom ir uzhsirasom...

Daiva D. wrote:
> bandžiau tą kefyrą šaldyt - tikrai daugiau nebandysiu, nesąmonė visiška :) O brendis yra ne kas kita, kaip trauktinė. Kodėl turėtų būti blogas, jei pagamintas iš gerų medžiagų.
> 
> "Justas" <mute@localhost.net> wrote in message news:is0rmd$3ij$1@trimpas.omnitel.net...
>> Jo, neblogas brendis. Toks pats neblogas kaip ricotta is kefyro?
>>
>> 2011.05.30 18:24, Daiva D. rašė:
>>> Pertvarėles iš graikinių riešutų užpilti spiritu.
>>> Gaunasi geras brendis.