Tema: Re: Antpilai, ekstraktai ttt
Autorius: Justas
Data: 2011-05-30 23:36:38
Na as visada galvojau kad brendis visu pirma yra vyno arba vynuogiu 
isspaudu distiliatas supiltas i azuolines statines. Dazniausiai tos 
statiens imamos naujos (jei neina kalba apie solera metoda)
Aciu kad apsvietete :))

2011.05.30 23:18, trickyvic rašė:
> Brendis ir igauna savita skoni del to kad brandinamas portveino backose,
> imho riesutu kevalai atlieka panasu vaidmeni, krc uzskaitom ir
> uzhsirasom...
>
> Daiva D. wrote:
>> bandžiau tą kefyrą šaldyt - tikrai daugiau nebandysiu, nesąmonė
>> visiška :) O brendis yra ne kas kita, kaip trauktinė. Kodėl turėtų
>> būti blogas, jei pagamintas iš gerų medžiagų.
>>
>> "Justas" <mute@localhost.net> wrote in message
>> news:is0rmd$3ij$1@trimpas.omnitel.net...
>>> Jo, neblogas brendis. Toks pats neblogas kaip ricotta is kefyro?
>>>
>>> 2011.05.30 18:24, Daiva D. rašė:
>>>> Pertvarėles iš graikinių riešutų užpilti spiritu.
>>>> Gaunasi geras brendis.