Tema: Re: Antpilai, ekstraktai ttt
Autorius: ALORA
Data: 2011-05-31 10:28:44
jo, kefyras yra beryšienė, bet sušaldžius vokišką skystą varškę galima gauti beveik tinkamą naudojimui :)

"Daiva D." <ddaiva@gmail.com> wrote in message news:is0tbf$5kp$1@trimpas.omnitel.net...
> bandžiau tą kefyrą šaldyt - tikrai daugiau nebandysiu, nesąmonė visiška :) O brendis yra ne kas kita, kaip trauktinė. Kodėl turėtų 
> būti blogas, jei pagamintas iš gerų medžiagų.
>
> "Justas" <mute@localhost.net> wrote in message news:is0rmd$3ij$1@trimpas.omnitel.net...
>> Jo, neblogas brendis. Toks pats neblogas kaip ricotta is kefyro?
>>
>> 2011.05.30 18:24, Daiva D. rašė:
>>> Pertvarėles iš graikinių riešutų užpilti spiritu.
>>> Gaunasi geras brendis.