Tema: Re: Jautienos brandinimas
Autorius: Budulis
Data: 2010-05-08 00:38:18
a syta, kodel taip ?
gi parshukas para atsistovi, atvesta ir gerai.

"Daiva D." <ddaiva@gmail.com> wrote in message 
news:hs20j4$d4t$1@trimpas.omnitel.net...
> Žvėrieną tai būtinai reikia pakabinus vėsioj patalpoj palaikyt.
> Ne ir bet kokia mėsa per šviežia yra negerai (pasirodo)...
>
> "ALORA" <fantazyja@ishseko.de> wrote in message 
> news:hs13jb$e7l$1@trimpas.omnitel.net...
>>
>> pagal idėją, ten turi išsiskirti pieno rūgštis, minkštinanti mėsą.
>> Mano babcia seniau, pamenu, zuikius "pūdydavo". Bet neatsimenu, nuluptus 
>> ar
>> su kailiu, bo labai žiauru būdavo. Žinau tik, kad kamaroj galva į apačią
>> pakabindavo ir ne vieną dieną jis ten tabaluodavo.
>>
>> "tij�nas" <tijunas@gmail.com> wrote in message
>> news:hs0vuk$8h7$1@trimpas.omnitel.net...
>>> gal pabuvus maiselyje suduso? tas kvapas greit pranyksta isemus i 
>>> "atvira
>>> erdve"
>>>
>>
>>