Tema: Re: Jautienos brandinimas
Autorius: ALORA
Data: 2010-05-07 14:42:03
o kvapas? Kodėl atrodė papuvusi? ir kurią dalį brandinai?

"SMart" <strazdaitisNoSpAm@gmail.com> wrote in message 
news:mn.3b627da5c41b65fa.0@gmail.com...
> Bandžiau. Efektas tikrai jaučiasi. Reikia dėti į sandarų maišelį (aš 
> naudojau skirtus produktų šaldymui) ir laikyti 1-4 C temperatūroj. Man 
> geriausias laikas apie 6-7 dienos. Vėliau pradėjo vaidenti jog mėsa 
> papuvusi, nors taip nebuvo. Jautiena ženkliai patamsėja ir pasikeičia 
> struktūra.
>
>
>> Buvo pasirodziusi mintis, kad jei noirma tureti minksta, reikalingas 
>> brandinimas.
>>
>> Taigi gal placiau papaskotumete kaip brandinama jautiena? :)
>
>