Tema: Re: sriubos
Autorius: buran
Data: 2009-01-21 13:26:36
Na, čia ne giminės receptas, kartą pavalgėm jo tokiam restorane 
Legenda, ir sugalvojom pasidaryti: tiesiog pridėjom į barščius 
atmirkytų  džiovintų baravykų ir džiovintų slyvų :)

Kaip suprantu pas rusus tai ganėtiniai populiarus patiekalas :)
http://www.millionmenu.ru/rus/recipes/collection/drecip22239/
http://www.gotovim.ru/recepts/soups/borch/5912.shtml




ALORA submitted this idea :
> kaip verdami barščiai su džiovintom slyvom?
>
> "buran" <NOaldutiSPAM@gmx.net> wrote in message 
> news:mn.a30e7d911f4c709c.26571@gmx.net...
>>O kur paprasta žirnienė, pupelių sriuba?
>> Pas mus dar rūgštynių sriuba pagarboj :)
>> Trintos sriubos - sultinyus su beveik bet kokiom daržovėm :))
>> Šviežių kopūstų, raugintų kopūstų sriuba...
>> Barščiai, barščiai su džiovintom slyvom, burokėlių lapų sriuba.
>> Neseniai viriau žuvienę iš karpio galvos - valgė net žmona apsilaižydama, 
>> nors šiaip ji į žuvienių pusę nežiūri visiškai :D

-- 
This is an automatic signature of MesNews.
Site : http://www.mesnews.net