Tema: Re: sriubos
Autorius: Jurga
Data: 2009-01-20 09:23:00
Lygiom dalim: malta jautiena, smulkinti svogūnai ir nulupti smulkinti pomidorai (pvz.: po 100 g visų trijų), česnakas, tada įvairių rūšių aštrūs pipirai pagal skonį ir druska, visa ta konsistencija verdama 2-3 valandas (priklauso nuo kantrybės kiekio), tik nereikia pilti jokių vandenų ir aliejų, skysčių užtektinai išsiskiria iš svogūno ir pomidorų. Tie, kurie mėgsta pupeles, tai pabaigoje gali pupelių konservuotų įdėt, aš nemėgstu, todėl nededu. Galima valgyti pasibarsčius ant viršaus tarkuotu sūriu.
Kai suima didelis tinginys ir labai tingisi viską pjaustyti, tada galima tiesiog sumesti viską į kombainą, ten viskas taip susmulkinama, kad nereikia laukti tų 3 h kol viskas suvirs į vientisą masę, bet čia, kai labai labai tingisi :)

"Silvano" <ateikpas@mane.lt> wrote in message news:gl1qjd$4pg$1@trimpas.omnitel.net...
>o beje, kaip gaminate chili ponai ir ponios ?