Tema: Re: 7-adienio naktis
Autorius: Povilas
Data: 2009-12-08 13:24:45
O gal Tamsta manai, kad G.Vilpisauskas pats visus receptus sukure? Ar matei 
pas ji nors viena nuoroda I tai is kur yra paimtas receptas?

"Jonas Sergejenka" <johnas@kazhkur.com> parašė naujienų 
news:hflb70$gt5$1@trimpas.omnitel.net...
> Manau, kad G.Vilpišauską cituoji. Nepamiršk (c) parašyti, nemandagu gi.
>
> "sonca" <anzelmas@matutis.lt> wrote in message 
> news:hfl4sq$5du$1@trimpas.omnitel.net...
>> Troskinta vegele
>>
>> Taigi, pagauta vegele nulupame(per akis perveri virvele, pasigabini kur
>> nors, graziai apipjaustai aplink galva, tyruputy aplupi su peiliu o 
>> veliau
>> su sausu ranksluosciu paimi uz odos ir... nueina kaip koine.Tada
>> isdarinejame, kepeneles pasidedame atskirai ,o zuvy supjaustome 
>> porcijinio
>> dydzio gabalais.Papipirtiname, padruskiname.Toliau atsikemsame balto vyno 
>> ir
>> atsigeriame taure, viso negalima, nes prireiks Kai zuvis truputy
>> pasimarinuos ja apvoliosime miltuose ir apkepame.Keptuveje pakepiname
>> svogunu ir jais isklojame troskintuvo dugna.I troskintuva toliau sudedame
>> zuvies gabaliukus ir ant virsaus uzdedame pakepintus su svogunais 
>> grybukus
>> ir kepeneles.Veliau viska uzpilame baltu vynu, jei per daug isgerete 
>> galima
>> uzpilti skiestu agurku rasalu(siaip irgi savotiskas skonis) ir 
>> troskiname.Po
>> 20 minuciu sudedame i zuviai skirta inda ir uzpilame skysciu, kuriame
>> troskinosi ir nesam ant stalo.As i skysty dar ypilu stiklineje vandens
>> ismaisytu saukstu krakmolo, nes man labiau patinka tirstesnis 
>> padazas.Prie
>> zuvies tinka ir bulvytes ir ryziai, cia jau kaip kas megsta.Taigi 
>> ,skanaus
>>
>> Aš nelupau odos ir vietoj vyno pyliau daržovių sultinį, gavos labai 
>> skaniai.
>> Tik svarbiausia neperkept, biskuti apkept, o paskui susitroškina ir labai
>> minkšta ir skani būna. Šiam patiekalui grybai labai tinka.
>>
>>
>> "Vegys" <Nera@nebus.net> wrote in message
>> news:hfj2rl$3ju$1@trimpas.omnitel.net...
>> > Povilai,
>> >
>> > žinau, kad mėgsti skanei pavalgyt. Parašyk jei nesunku kokį nors 
>> > receptą,
>> > kaip gamint vėgėlę ....  Pernai metais pirmą kart gaminom - neskaniai
>> > gavosi. Arba nemokėjom pagamint, arba gal kokią pasenusią nusipirkom
>> > turguj ...
>> >
>> > VE
>> >
>> > "Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message
>> > news:hfit2c$omk$1@trimpas.omnitel.net...
>> >> As parsiveziau namo viena ir dziaugiausi ,kad daugiau nepavyko 
>> >> istraukt,
>> >> nes tikrai nebuciau turejes kur jas deti, o suvalgyt vienu kartu ir
>> >> vienos buvo per akis ir dar liko draugus pavaisint.
>> >
>>