Tema: Re: 7-adienio naktis
Autorius: Jonas Sergejenka
Data: 2009-12-08 13:22:52
Pakeitimams kopyraito gali ir nedėti, o cituojamam tekstui - taip :)
Anyway, dar nesamdė jis manęs atstovauti, tai nesiimsim procesinių veiksmų kol kas jokių.

Aš tiesą sakaint neskaičiau anksčiau šio recepto, tačiau braižas - 100% :))))

"sonca" <anzelmas@matutis.lt> wrote in message news:hflbu6$i0q$1@trimpas.omnitel.net...
> Nežinau Vilpišauską ar ne, ėmiau ne iš Vilpišausko dienoraščio, beto pilnas 
> netas būtent šio recepto, visos lt receptų svetainės siūlo būtent šį 
> receptą, todėl nežianu kas yra autorius, todėl ir nerašau (c).
> 
> Beto parašiau savo pakeitimus :)
> 
> 
> "Jonas Sergejenka" <johnas@kazhkur.com> wrote in message 
> news:hflb70$gt5$1@trimpas.omnitel.net...
> > Manau, kad G.Vilpišauską cituoji. Nepamiršk (c) parašyti, nemandagu gi.
> >
> > "sonca" <anzelmas@matutis.lt> wrote in message 
> > news:hfl4sq$5du$1@trimpas.omnitel.net...
> >> Troskinta vegele
> >>
> >> Taigi, pagauta vegele nulupame(per akis perveri virvele, pasigabini kur
> >> nors, graziai apipjaustai aplink galva, tyruputy aplupi su peiliu o 
> >> veliau
> >> su sausu ranksluosciu paimi uz odos ir... nueina kaip koine.Tada
> >> isdarinejame, kepeneles pasidedame atskirai ,o zuvy supjaustome 
> >> porcijinio
> >> dydzio gabalais.Papipirtiname, padruskiname.Toliau atsikemsame balto vyno 
> >> ir
> >> atsigeriame taure, viso negalima, nes prireiks Kai zuvis truputy
> >> pasimarinuos ja apvoliosime miltuose ir apkepame.Keptuveje pakepiname
> >> svogunu ir jais isklojame troskintuvo dugna.I troskintuva toliau sudedame
> >> zuvies gabaliukus ir ant virsaus uzdedame pakepintus su svogunais 
> >> grybukus
> >> ir kepeneles.Veliau viska uzpilame baltu vynu, jei per daug isgerete 
> >> galima
> >> uzpilti skiestu agurku rasalu(siaip irgi savotiskas skonis) ir 
> >> troskiname.Po
> >> 20 minuciu sudedame i zuviai skirta inda ir uzpilame skysciu, kuriame
> >> troskinosi ir nesam ant stalo.As i skysty dar ypilu stiklineje vandens
> >> ismaisytu saukstu krakmolo, nes man labiau patinka tirstesnis 
> >> padazas.Prie
> >> zuvies tinka ir bulvytes ir ryziai, cia jau kaip kas megsta.Taigi 
> >> ,skanaus
> >>
> >> Aš nelupau odos ir vietoj vyno pyliau daržovių sultinį, gavos labai 
> >> skaniai.
> >> Tik svarbiausia neperkept, biskuti apkept, o paskui susitroškina ir labai
> >> minkšta ir skani būna. Šiam patiekalui grybai labai tinka.
> >>
> >>
> >> "Vegys" <Nera@nebus.net> wrote in message
> >> news:hfj2rl$3ju$1@trimpas.omnitel.net...
> >> > Povilai,
> >> >
> >> > žinau, kad mėgsti skanei pavalgyt. Parašyk jei nesunku kokį nors 
> >> > receptą,
> >> > kaip gamint vėgėlę ....  Pernai metais pirmą kart gaminom - neskaniai
> >> > gavosi. Arba nemokėjom pagamint, arba gal kokią pasenusią nusipirkom
> >> > turguj ...
> >> >
> >> > VE
> >> >
> >> > "Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message
> >> > news:hfit2c$omk$1@trimpas.omnitel.net...
> >> >> As parsiveziau namo viena ir dziaugiausi ,kad daugiau nepavyko 
> >> >> istraukt,
> >> >> nes tikrai nebuciau turejes kur jas deti, o suvalgyt vienu kartu ir
> >> >> vienos buvo per akis ir dar liko draugus pavaisint.
> >> >
> >> 
>