Tema: Re: gal nusirasom vokieciu ejimo is krizes plana?
Autorius: Zyza
Data: 2009-11-13 13:08:32
Na ir kiek gi ten tos mamos pasieme pinigu (beje sita nauda pajusime veliau, kai skaiciuosime kiek Lietuvoje zmoniu gyvena), palyginus su besaikiu Blin...keviciutes pensiju didinimu. Dabar pensininkai muru stoja - nerezkit pensiju, o kad jos nepamatuotai didinamos buvo, kazkaip jau visi pamirso.

"RaR" <RaR@lt.lt> wrote in message news:hdje1l$6r0$1@trimpas.omnitel.net...
> Su Kirkilu ir Braziu viskas aišku, bet ir konservai darė tą patį. Kaip ten buvo su tom Sodrą į bankrotą privedusiom motinystės pašalpom? Kirkilas dar verkė kad nedidintų iki dviejų metų, bet konservų ir liberalų iniciatyva nutarimas buvo prastumtas. Dar ir dabar konservai verkia, kad Kirkilas prieš pat rinkimus nutarė padidinti pensijas. Bet jei konservai tokie atsakingi ir drąsūs, kodėl jie iš karto neatšaukė to nutarimo? O ir dabar dar bando išsisukti nuo mažinimo. Ir aplamai tą Kirkilą Kubilius padarė premjeru ir laikė iki rinkimų.
> O tas sporto arenas tai ES finansuoja, visos tos lėšos skiriamos ištaškymui. Kokioj Pietų Italijoj tuos struktūrinius ir sanglaudos fondus mafijozai išsidalina, net nesiteikdami popierių normaliai užpildyti. Briuselis pasiskundžia, ir vėl tas pats lieka.
> 
> "Evaldas" <sanya@takas.lt> wrote in message news:hdjat5$22b$1@trimpas.omnitel.net...
>> ".... projektas Vokietijoje jau patvirtintas ir valstybei atsieis 6,1 mlrd. eurų vien 2010 metais"
>> 
>> Planas labai geras. Blogai yra tai, kad Lietuva neturi 6,1 mlrd. eurų, nes viskas ką turėjo sukišta į valdovų rūmus, stadioną, sporto arenas tokiem kaimams kaip Šiauliai, Panevėžys, Klaipėda, Kaunas. Kitus idiotiškus projektus su jų milijoniniais atkatais.
>> Paprašyk iš Kirkilo klikos gražinti bent 25% ataktų į biudžetą, manau Sodros skylę kaip mat užlopytų.