Tema: Re: Istraukiamas HDD stalcius
Autorius: fenix@w
Data: 2017-04-06 09:28:26
2017.04.06 01:39, Aras rašė:
> Ne vienintelė kopija. Tam tikrą info (retai papildomą) laikau ir išoriniame diske. Bet jį irgi vežiojuosi. O darbinius failus kopijuoju į išorinį diską ir USB atmintinę.
>
> Na, su šifravimu tai kaip ir aiškiau - imi tam tikrus folderius ir užšifruoji su defaultinėmis Win7 priemonėmis. Kaip suprantu, dirbant su šifruotais failais realiai nieko nesijaus? Tik jei dings kažkoks sertifikatas iš kompo, ar failas pakliūs į kitą kompą, tai sistema pradės verkti, kad failas šifruotas? Ar kiekvieną kartą kažką reiks daryti su tais šifruotais failais norint juos atsidaryti ar pervadinti.
>
> Bet kaip su Backupais automatizuoti paprastai? Kaskart kopijuoju folderius su Total Commanderiu, tai nurodau, kad senesnius užrašytų ant viršaus. Bet būna, kad kokius failus ištrinu ar pervadinu kitaip. O Backupe ir lieka tie ištrinti bei su senais pavadinimais. Būt gerai kokia automatinė sinchronizacija tarp folderių. Arba reiks svarbiausią info debesin kelt. Tik mane paranojiškai užknisa nemokamos paslaugos, kur privalu pasidalinti viskuo su paslaugos teikėju. Mokamoms galimai gaila pinigo (tiesą sakant, nesidomėjau nei sąlygomis, nei kainomis dar).
>

https://www.resilio.com/individuals/#plans

automatizacija ir TIK automatizacija.
panasiu produktu dxja, pats nebandes, bet principas tas pats: kaip 
dropbx folderis, tik be cloudo, o tik tavo kompai (aisku ijungti turi but)