Tema: Re: Pasiūlykite šaldiklį
Autorius: Dautarte
Data: 2011-06-27 10:33:09
Mano liebherris turi jau beveik 10 metu ir, tiesa sakant, nepamenu, ar 
tuomet buvo tokie bajeriai ar ne... o kadangi veikia kuo puikiausiai, tai ir 
sakau, kad net neziuriu i saldytuvu puse ;)
Bet tiems, kuriems aktualu, tai tikrai gera zinia :)

"shimtas kinieciu" <tehlulz@gramar.nazi> wrote in message 
news:iu9b85$j1p$1@trimpas.omnitel.net...
| nu tai jau nuo senai ir moka ;)
|
| "Dautarte"  wrote in message news:iu9aui$ill$1@trimpas.omnitel.net...
|
| Nu tai gerai, kad jau moka... Seniai neziurejau i saldytuvu puse... nebuvo
| poreikio.
|
| "shimtas kinieciu" <tehlulz@gramar.nazi> wrote in message
| news:iu9ajh$i5v$1@trimpas.omnitel.net...
|| kaiptai nemoka? nuspaude knopke superfrost ir pavaro staigei iki -38 ;)
||
||
|| "Dautarte"  wrote in message news:iu9a71$hl4$1@trimpas.omnitel.net...
||
|| Nesutiksiu. Tai yra uzsaldyti aisku uzsaldysi, bet kokioje temperaturoje.
|| Pramoniniu budu darzoves ir vaisiai yra saldomi temperaturoje apie -30-40
|| laipsniu, todel ledo kristalai yra mazesni -  atsildzius geriau islaikoma
|| forma, isbega maziau sulciu. Namine saldymo kamera ar saldiklis taip
| nemoka.
||
|| Kas mano aprasytame procese yra burtai? Plovimas ar saldymas vienu
|| sluoksniu, kad nesuliptu ir neprarastu formos ;)
||
|| "PxYra" <nera@nebus.net> wrote in message
|| news:iu73ij$qun$1@trimpas.omnitel.net...
||| aisku jei snaige usini tai gal ir neimanoma, normaliuose shaldikliuose
||| normaliai be jokiu burtu uzsishaldo
||| "Dautarte" <dautarteISMESTI@gmail.com> parašė naujienų
||| news:iu6l05$gck$1@trimpas.omnitel.net...
||| >O kam ta cukru saldyti?
||| >
||| > Del uogu, tai nezinau, ar namuose imanoma jas graziai uzsaldyti, kad
||| > neprarstu formos - musu saldymo kameros per silpnos, o ir atsildome
||| > neteisingai (saldytuve pacioje salciausioje veitoje reikia laikyti, o
| ne
||| > kambario temperaturoj).
||| > As taip saldau: nuplauti, leisti isdziuti, vienu sluoksniu ant kokio
||| > padeklo, kuris tilps i saldymo kamera, uzsaldyti, supakuoti i
| maiselius.
||| > Patinka saldyti uogu musus mazose indeliuose (apie 70-100 ml) - 
neuzima
||| > daug
||| > vietos, o panaudojimu daug - nors dazniausiai su ledais sueina ;)
|| Sutrinu
||| > uogas smulkintuvu ir supilu i indelius, is avieciu rekomenduoju
|| pasalinti
||| > seklas.
||| >
||| > "Audrius" <xkalvisx(skliaustelius_ištrinti)@takas.lt> wrote in message
||| > news:iu5654$ksc$1@trimpas.omnitel.net...
||| > Na aš tai užpilu cukrumi ir jam ištirpus į kamerą, na bent jau su
|| braškėm
||| > teip :-))
||| >
||| >> Prie to paties - kaip teisingai saldot uogas? Kad jas ziema 
atsildzius
||| >> nesusileistu ir skonio neprarastu?
||| >
|||
||
|