aisku jei snaige usini tai gal ir neimanoma, normaliuose shaldikliuose normaliai be jokiu burtu uzsishaldo "Dautarte" <dautarteISMESTI@gmail.com> parašė naujienų news:iu6l05$gck$1@trimpas.omnitel.net... >O kam ta cukru saldyti? > > Del uogu, tai nezinau, ar namuose imanoma jas graziai uzsaldyti, kad > neprarstu formos - musu saldymo kameros per silpnos, o ir atsildome > neteisingai (saldytuve pacioje salciausioje veitoje reikia laikyti, o ne > kambario temperaturoj). > As taip saldau: nuplauti, leisti isdziuti, vienu sluoksniu ant kokio > padeklo, kuris tilps i saldymo kamera, uzsaldyti, supakuoti i maiselius. > Patinka saldyti uogu musus mazose indeliuose (apie 70-100 ml) - neuzima > daug > vietos, o panaudojimu daug - nors dazniausiai su ledais sueina ;) Sutrinu > uogas smulkintuvu ir supilu i indelius, is avieciu rekomenduoju pasalinti > seklas. > > "Audrius" <xkalvisx(skliaustelius_i