Nesutiksiu. Tai yra uzsaldyti aisku uzsaldysi, bet kokioje temperaturoje. Pramoniniu budu darzoves ir vaisiai yra saldomi temperaturoje apie -30-40 laipsniu, todel ledo kristalai yra mazesni - atsildzius geriau islaikoma forma, isbega maziau sulciu. Namine saldymo kamera ar saldiklis taip nemoka. Kas mano aprasytame procese yra burtai? Plovimas ar saldymas vienu sluoksniu, kad nesuliptu ir neprarastu formos ;) "PxYra" <nera@nebus.net> wrote in message news:iu73ij$qun$1@trimpas.omnitel.net... | aisku jei snaige usini tai gal ir neimanoma, normaliuose shaldikliuose | normaliai be jokiu burtu uzsishaldo | "Dautarte" <dautarteISMESTI@gmail.com> parašė naujienų | news:iu6l05$gck$1@trimpas.omnitel.net... | >O kam ta cukru saldyti? | > | > Del uogu, tai nezinau, ar namuose imanoma jas graziai uzsaldyti, kad | > neprarstu formos - musu saldymo kameros per silpnos, o ir atsildome | > neteisingai (saldytuve pacioje salciausioje veitoje reikia laikyti, o ne | > kambario temperaturoj). | > As taip saldau: nuplauti, leisti isdziuti, vienu sluoksniu ant kokio | > padeklo, kuris tilps i saldymo kamera, uzsaldyti, supakuoti i maiselius. | > Patinka saldyti uogu musus mazose indeliuose (apie 70-100 ml) - neuzima | > daug | > vietos, o panaudojimu daug - nors dazniausiai su ledais sueina ;) Sutrinu | > uogas smulkintuvu ir supilu i indelius, is avieciu rekomenduoju pasalinti | > seklas. | > | > "Audrius" <xkalvisx(skliaustelius_i