Tema: Re: Pasiūlykite šaldiklį
Autorius: shimtas kinieciu
Data: 2011-06-27 10:24:53
nu tai jau nuo senai ir moka ;)

"Dautarte"  wrote in message news:iu9aui$ill$1@trimpas.omnitel.net...

Nu tai gerai, kad jau moka... Seniai neziurejau i saldytuvu puse... nebuvo
poreikio.

"shimtas kinieciu" <tehlulz@gramar.nazi> wrote in message
news:iu9ajh$i5v$1@trimpas.omnitel.net...
| kaiptai nemoka? nuspaude knopke superfrost ir pavaro staigei iki -38 ;)
|
|
| "Dautarte"  wrote in message news:iu9a71$hl4$1@trimpas.omnitel.net...
|
| Nesutiksiu. Tai yra uzsaldyti aisku uzsaldysi, bet kokioje temperaturoje.
| Pramoniniu budu darzoves ir vaisiai yra saldomi temperaturoje apie -30-40
| laipsniu, todel ledo kristalai yra mazesni -  atsildzius geriau islaikoma
| forma, isbega maziau sulciu. Namine saldymo kamera ar saldiklis taip
nemoka.
|
| Kas mano aprasytame procese yra burtai? Plovimas ar saldymas vienu
| sluoksniu, kad nesuliptu ir neprarastu formos ;)
|
| "PxYra" <nera@nebus.net> wrote in message
| news:iu73ij$qun$1@trimpas.omnitel.net...
|| aisku jei snaige usini tai gal ir neimanoma, normaliuose shaldikliuose
|| normaliai be jokiu burtu uzsishaldo
|| "Dautarte" <dautarteISMESTI@gmail.com> parašė naujienų
|| news:iu6l05$gck$1@trimpas.omnitel.net...
|| >O kam ta cukru saldyti?
|| >
|| > Del uogu, tai nezinau, ar namuose imanoma jas graziai uzsaldyti, kad
|| > neprarstu formos - musu saldymo kameros per silpnos, o ir atsildome
|| > neteisingai (saldytuve pacioje salciausioje veitoje reikia laikyti, o
ne
|| > kambario temperaturoj).
|| > As taip saldau: nuplauti, leisti isdziuti, vienu sluoksniu ant kokio
|| > padeklo, kuris tilps i saldymo kamera, uzsaldyti, supakuoti i
maiselius.
|| > Patinka saldyti uogu musus mazose indeliuose (apie 70-100 ml) - neuzima
|| > daug
|| > vietos, o panaudojimu daug - nors dazniausiai su ledais sueina ;)
| Sutrinu
|| > uogas smulkintuvu ir supilu i indelius, is avieciu rekomenduoju
| pasalinti
|| > seklas.
|| >
|| > "Audrius" <xkalvisx(skliaustelius_ištrinti)@takas.lt> wrote in message
|| > news:iu5654$ksc$1@trimpas.omnitel.net...
|| > Na aš tai užpilu cukrumi ir jam ištirpus į kamerą, na bent jau su
| braškėm
|| > teip :-))
|| >
|| >> Prie to paties - kaip teisingai saldot uogas? Kad jas ziema atsildzius
|| >> nesusileistu ir skonio neprarastu?
|| >
||
|