Tema: Re: Internetinis apsipirkimas-isdurimo galimybe
Autorius: 70005
Data: 2009-06-03 20:12:57
"Gintas" <netikras@adresas.lt> wrote in message news:guovfs$7ej$1@trimpas.omnitel.net...
> Tesinys toks. Norint turet bent koki supratima , pastangas kreipiau dviem budais. Spaudziau vokieciu firma bei Paypal (atidariau disputa, gasdinau vokiecius)  ir aiskinausi su eks hansa. Rezultatas-paypal uzdare dispute, pasiunte man pranesima, kad vokieciu firma padare refunda. Paypale tai matosi-taciau i hansos kortele pinigai kol kas neikrito (nuo refundo praejo 4 dienos) Hansoje bobos nieko negirdejo apie Paypal , tipo nei cia mes zinome , nei norime zinot. Pasiunciau rastiska uzklausima is savo e-bankininkystes. b) Del uzgincijimo. Taigi pranese, kad saugumo programa (moku kas menesi po 2lt) galioja tik para, praradus kortele. TACIAU-visiskai negalioja jei pinigai nuskaityti ivedus PIN koda. Paaiskinti-ar Paypal sistemos nuskaitymas ieina i sia saugumo savoka (ivedamas tarsi ne ju isduotas pinas, o paypal)-NESUGEBEJO. Laukiu rastisko isaiskinimo. Siaip tie nuskaitymai-isvis nelabai kontroliuojami-visi kas dirbo su Amway produkcija-zino kad pinigus lenkai nusiskaito stebuklingu budu, neturedami tarsi jokio rastisko igaliavimo, kaip ir bankas neturi savininko leidimo. Uzsisakai prekes (ivedes savo indentifikacija), paziuri-pinigeliai nuimti nuo saskaitos. Hansoje-to irgi paaiskinti negali. Keisciausia-NEGALI netgi ATEITYJE uzdrausti  nuskaityti pinigelius is savo NUOSAVOS saskaitos kad ir tai paciai Amway firmai. Banko bobikes pasake-suteikei viena syki leidima (is tikro nusiunciau lenkams savo parasa su mobilke nufotkines ant sutarties ) -tad dabar tas leidimas galios visam likusiam gyvenimui. Vienintelis kelias-uzdaryt ta kortele.  Kol nesigilinau-gyvenau kiek ramiau :))))))))))

Nepasiduok banko boboms.

Saugumo programa čia irgi niekuo dėta - ji skirta apsaugai nuo neteisėto kortelės panaudojimo (t.y. tau nežinant). O čia kortelę panaudojai pats, bet prekė/paslauga nesuteikta - taigi savo leidimą nuskaityti pinigus tu atšauki.

Jau pasakojau o.travel, kaip pažįstamą buvo apgavę eBay. Tai irgi bankas (Parex) nenorėjo nieko daryt jo naudai, bet neatstojant padarė - pinigėliai grįžo į kortelę. Paypalo siūliau neliest, nes su jais nesusišnekėsi.