Zinomas ir daromas variantas. Paskutini syki darant krosnis buvo per karsta, tai ilgai teko keptuve valyti. Druska + pipiriai + prieskoniai ant virsaus, as dar megstu ipjovus truputi rukyto lasinio ikisti i tarpus. Jei kepa kelias valandas - idomu kokia ten temperatura tada? Pas mane 20 min ir jau reikia traukti lauk. Speju kisu i per karsta peciu. Siaip jau ima trukti ideju ka cia skanaus pasigaminus. Gal reiks uzveisti nauja tema apie krosnies receptus. Savaitgalis jau netoli. "Arj" <root@ibm.com> wrote in message news:nu4ubs$4jv$1@trimpas.omnitel.net... > btw, del krosnies - prisiminiau viena patiekala kuriam "reikia" krosnies - > kepta varskes suri. > > receptas is vienos puses labai elementarus - imamas paprastas varskes > suris ir I orkaite ("duchovke") kelioms valandoms (pas mus - kol ikrova > issikurena ir korsnis atvesta), iskepimas ziurimas pagal spalva - suris > buna nuo auksines iki rudos spalvos, valgomas siltas - labai skanus > dalykas. > Teoriskai galima ta pati ir elektrinej orkeitej iskepti, ale kiek > bandyta - labai toli iki "krosnies" varianto. > > > > "Sail" parašė naujienų news:nu4lj8$ush$1@trimpas.omnitel.net... > >