Tema: Re: Techninė apžiūra
Autorius: Tomas
Data: 2010-02-04 15:42:58
Istorijos nezhiurejo, pazhiurejo i lapa ir patikrino tik tuos trukumus, kurie buvo pirmakart varant.
Kompiuterizavimo esme kiek supratau - kai kuriu opciju pinigais i darbuotojo kishene nepagerinsi - pvz. nuo stabdzhiu stendo duomenys ishkart keliauja i DB ir nieko ten nepataisysi, CO, shviesu galbut irgi. Pakaba - ji akimis / rankomis apzhiurinejama, kebulas, mielociai visokie, taip sakant zhmogishkasis faktorius. Bet reik ivertint, kad filmavimo kameros irgi yra. Lentvario g. 7 kameros viena ausim girdejau pajegia padangu protektoriu prizoomint. Bet kameros kiek pamenu - irgi ne visuose TA centruose :) Zhodzhiu, i kuo gilesni kaima nuvarysi, tuo tvarkingesne mashina turesi :)


"krx" <paklausk@ir.gausi> wrote in message news:hkef23$m42$1@trimpas.omnitel.net...
O kaip tas kompiuterizavimas atrodo? Ar jie tik suveda kažką, bile suvesti, ar vos privažiuoji, pirma pasikelia istoriją ir pagal ją purto?

"Tomas" <nera@mailo.lt> wrote in message news:hke9u7$cnf$1@trimpas.omnitel.net...
> Lyg ir ne visur kompiuterizuota. Centrinej spalio men. jau buvo, bet pvz. Virshulishkese rugpjucio men. - tai dar ne...
> 
> "krx" <paklausk@ir.gausi> wrote in message news:hke8an$a1r$1@trimpas.omnitel.net...
> Sveiki,
> 
>    Senai bebuvau, o prisireikė prastumti moteriškosios transportą provincijoje, kur gali kabinėtis.
>    Dabar klausimas - ar pas juos jau viskas kompiuterizuota, tame tarpe ir tarp skirtingų miestų, taip, kad jei vienoje patikros stotyje prirašė trūkumų, tai kitoje stotyje tikrins ne nuo 0'lio, o būtent tuos punktus. Ar taip, kaip anksčiau - seno rožinio lapo neduodi ir eini nuo 0'lio.
> 
> Dėkoju už info.