Tema: alimentu uzdarymas
Autorius: Jornada Del Muerto
Data: 2011-10-24 14:51:05
Sveiki,

    Turiu toki isipareigojima jau 16 metu kazkur, na ir po keliu metu kaip ir pasibaigs... vat idomu ka po to reikia daryti? ar reik gaut kazkokia pazyma, kad viskas atsiskaityta ar dar kazka, situacija kiek ne tipiska (aprasyta zemiau).

    O situacija tokia, kad ilgokai viskas ejo per antstolius, bet ant galo antstoliai abi puses uzkniso ir ju buvo atsisakyta (jei idomu del ko tai sk. zemiau), nes su alimentu mokejimu nebuvo jokiu problemu niekada, tai va mokama draugiskai.


    Kelis metus alimentai buvo moketi pasto perlaidom ir su visa byla tasesi kruva lapuku ir keiciant darba kelis kartus buvusios darbovietes pamirsdavo dali siu lapuku nusiusti atgal antstoliams - tai vis ateidavo antstoliu grasinami najezdai, kad nesumoketa kazkiek ir dar kad ir jiem sumokeciau uz darba, kai as nebuvau niekuo kaltas ir viskas budavo sumoketa, tekdavo duot rekt tada buvusios darbovietes buchalterei ir atsirasdavo viskas, bet antstoliam po to vistiek tekdavo sumoketi "UZ JU VARGA"... nors tie lapukai buve pas juos ne karta ir galejo kur nors uzsirasyti kiek atsiskaityta, bet kiekvienu tokiu atveju pradedavo jie daryti bezpredelus.... 

    O antraja puse uzkniso nes jai reikedavo imti kas keli menesiai pazymas apie pajamas ir antstoliai reikalaudavo mokescio uz pazyma... tai draugiskai ju ir atsisakem, kad tiesiog neknistu proto :) jai po to pakakdavo banko pazyma paimt su pervedimais.

JDM.