Tema: Kasos perskaiciavimas prekybos centruose
Autorius: Fred
Data: 2011-10-29 17:51:45
    Stovejau vakar iki, mergina padave kazkoki piniga kasininkei, pati pamirso koki, gavo grazos, paziurejo i ceki ir kazka pradejo mastyt. Kasininke dave suprast, kad jei kazkas blogai, reikes perskaiciuoti kasa ... Nu va man, kaip su serganciomis smarkiai smegenimis, vel kilo klausimas elementarus, kasos perskaiciavimas ir "lisnu" pinigu joje neradimas automatiskai yra irodymas, kad viskas buvo padaryta be klaidu?
    Kas butent idomu man. Kaip vykdomas tas kasos perskaiciavimas, ar ta stebi kazkokie pasaliniai nepriklausomi stebetojai, ar viso labo kasininke uzdaro kasa ir pati sau skaiciuoja ten? Jei tai daro ji viena, ar net ir jei tai daroma su kazkuo is to paties prekybos centro, juk nera garantijos, kad perskaiciavimo metu tas kasos perteklius neatsiras skaiciuotoju kisenese, o kasa taps tokia, kaip ir turi but. Toliau, pinigas, gautas is pirkejo gali buti tiesiog neidetas i kasa, o idetas i kisene, o i kasa gali buti idetas mazesnes vertes pinigas, kai pirkejas to nemato.
    Tiesiog tokie pamastymai apie kasos perskaiciavimo proceduras. Noriu zinanciu zmoniu komentaru, jei, tarkime, zmogus isitikines, jog dave didesni piniga, o kasoje perskaiciavus yra norma, tai irodyti imanoma, kad kasininke sukciauja?

-- 
Renaldas Kanarskas, DMD
General Dentist, 
Vilnius, Lithuania.
http://odontologija.com/wiki
http://www.dental-revue.ru/wiki