Tema: Re: pasirašymas po medikų kišamomis atsakomybės atsisaskymo pažymomis
Autorius: mumumčik zergatronas
Data: 2010-03-29 01:26:14
pzdc..:

"jei bus imamasi grieztu veiksmu is VMI puses, gydymo kainos pacientams 
tik kils"
=dirba nelegaliai

"stomatologai turi juodus sarasus pacientu, todel labai nuosirdziai patariu laikyti savo duomenis paslaptyje, jei sugalvotumete klinikai "impicmenta" surengt. Pats suprantate, jog jusu vardui ir pavardei atsiradus juoduose sarasuose, tiketis pagalbos galetumete arba tik pas itin gerai pazistama stomatologa, arba valstybineje poliklinikoje su jos itin aukstu gydymo lygiu"
=hipokrato priesaika POXUI

cia ziuriu mafija ne kitaip..






Fred rašė:
>     Na del saskaiteliu israsymo nieko komentuot negaliu, ko gero, per ten galesit patraukt ta klinika su jos stomatologe. Jus, kaip matau, uz danties gydyma norit moket ne tik stomatologines klinikos personalui, bet ir valstybei dar. Norai geri, jei bus imamasi grieztu veiksmu is VMI puses, gydymo kainos pacientams tik kils.
>     Visgi, pries imdamasis tam tikru veiksmu dar karta gerai pagalvokite, ar tikrai ta gydytoja prikrete kazko labai negero jums, ar nera taip, jog skauda visai kita danti, ir gydziusi gydytoja nera kalta.
>     Beje, stomatologai turi juodus sarasus pacientu, todel labai nuosirdziai patariu laikyti savo duomenis paslaptyje, jei sugalvotumete klinikai "impicmenta" surengt. Pats suprantate, jog jusu vardui ir pavardei atsiradus juoduose sarasuose, tiketis pagalbos galetumete arba tik pas itin gerai pazistama stomatologa, arba valstybineje poliklinikoje su jos itin aukstu gydymo lygiu.
>     Galite atsiusti man gydyto danties rentgeno nuotrauka, pameginsiu pakomentuot. 
>
>