Tema: Re: Šašlykas
Autorius: Zanas
Data: 2013-05-09 23:08:46
patikrintas laiku receptas:
tinka sprandine, kumpis.

druska, cukrus, malti pipirai, lauro lapeliai, svogunai.

paruosimas:
supjaustyti svogunus, patrynti su kokiu nors buku daiugtu kad isbegtu 
sultys.
poto viska i viena inda su likusiais ingridientais ir maisom rankytemis.

galima kepti jau po 1-2 val.

visada gaunasi supper.





On 05/09/2013 10:22 AM, 2lame2rtfm wrote:
> Sveiki,
> turbūt kaip ir kiekvienais metais atsiranda tokių kaip aš, kurie
> uždavinėja tą patį klausimą. Kur rekomenduotumėt pirkt mėsą (ir kokią,
> nes pats šašlykus darysiu pirmą kartą) - tuguj, parduotuvėj, pas
> ūkininkus (nelabai turbūt šiuo metu geras variantas, nes esu be mašinos)
> - domintų kainos/kokybės santykis. Ir prie to pačio - gal pasidalintumėt
> savo pamėgtais receptais?