Tema: Re: Šašlykas
Autorius: Gipsas
Data: 2013-05-09 14:49:23
nenaudok jokiu marinatu ! supjasutes mesa papipirink uzdek kalna svieziu 
zoliu (petrazoliu, gelsves ar pan.) ir palik porai dienu. nera nieko skaniau
"2lame2rtfm" <2lame2rtfm@gmail.com> wrote in message 
news:kmfiru$gsf$1@trimpas.omnitel.net...
> Sveiki,
> turbūt kaip ir kiekvienais metais atsiranda tokių kaip aš, kurie 
> uždavinėja tą patį klausimą. Kur rekomenduotumėt pirkt mėsą (ir kokią, nes 
> pats šašlykus darysiu pirmą kartą) - tuguj, parduotuvėj, pas ūkininkus 
> (nelabai turbūt šiuo metu geras variantas, nes esu be mašinos) - domintų 
> kainos/kokybės santykis. Ir prie to pačio - gal pasidalintumėt savo 
> pamėgtais receptais?