Tema: Re: Arteja sezonas - saslykai
Autorius: Gipsas
Data: 2012-03-22 18:04:49
sakychiau tiesiog eGzpertai...ka tik papajauto gyvulio mesa...Ten zmones 
kalnuose turbut nera girdeje kas yra autolize..
"Linas Petkevičius" <linas@NONONOglservices.lt> wrote in message 
news:jk9ne2$fiu$1@trimpas.omnitel.net...
> saslyku meistrai...
>
> "giedrius"  wrote in message news:jk9n6b$f65$1@trimpas.omnitel.net...
>
> gruzijoj kai buvau tai sake saslyku meistrai jog marinuoti reikia tik sena
> mesa.  O patys geriausi saslykai sake gaunasi is ka tik papjauto gyvulio
> mesos (dar silta ).
> "Night" <vkumpikas_nospam_@gmail.com> wrote in message
> news:jjim96$p4c$1@trimpas.omnitel.net...
>> Atgaivinam tema, kadangi sezonas arteja. Yra teke isbandyti daug receptu, 
>> bet nei vienas nebuvo tobulas. Skaniausi mano valgyti - vaziuojant nuo 
>> Kauno link Kacergines, ten mazdaug pusiaukeleje yra tokia pakeles 
>> saslykine po desine. Zinau, kad labai svarbu yra gera mesa. Bet kaip ja 
>> paruosti? Kolkas labiausiai man prie sirdies, nor ir ne pagal feng-shuj 
>> su keciupu ir majonezu... Isbandziau ir dvasingali Stalic'iaus recepta, 
>> vien su svogunais ir prieskoniais - neuzkabino baisiai. Pasidalinkit.
>