Tema: Re: Arteja sezonas - saslykai
Autorius: giedrius
Data: 2012-03-21 11:56:36
hmm idomiai , Praeita vasara buvau gruzijoj kur tik valgem visur buvo super 
.. Kiek valgem tai buvo is kiaulienos ir versienos . Versiena ten pas juos 
pigi pasirodo . Tai versienos buvo super.
"pracyvnas" <prispaminkit@gmail.com> wrote in message 
news:jk9t1e$mko$1@trimpas.omnitel.net...
> Is gruzijos gryzau pries nepilna savaite. Toks vaizdas kad jie ten seno
> arklio mesa marinuoja. trijose vietose valgytas saslas, tik vienai vietai
> pliusas - Gudauri slidinejimo miestukas (prisegu). Tikrai minkstas 
> sultingas
> ir skanus saslas buvo. Kitur kaip bato kulnas.
>
>
>
> "giedrius"  wrote in message news:jk9n6b$f65$1@trimpas.omnitel.net...
>
> gruzijoj kai buvau tai sake saslyku meistrai jog marinuoti reikia tik sena
> mesa.  O patys geriausi saslykai sake gaunasi is ka tik papjauto gyvulio
> mesos (dar silta ).
> "Night" <vkumpikas_nospam_@gmail.com> wrote in message
> news:jjim96$p4c$1@trimpas.omnitel.net...
>> Atgaivinam tema, kadangi sezonas arteja. Yra teke isbandyti daug receptu,
>> bet nei vienas nebuvo tobulas. Skaniausi mano valgyti - vaziuojant nuo
>> Kauno link Kacergines, ten mazdaug pusiaukeleje yra tokia pakeles
>> saslykine po desine. Zinau, kad labai svarbu yra gera mesa. Bet kaip ja
>> paruosti? Kolkas labiausiai man prie sirdies, nor ir ne pagal feng-shuj 
>> su
>> keciupu ir majonezu... Isbandziau ir dvasingali Stalic'iaus recepta, vien
>> su svogunais ir prieskoniais - neuzkabino baisiai. Pasidalinkit.
>