Tema: Re: Arteja sezonas - saslykai
Autorius: Gipsas
Data: 2012-03-12 13:33:07
sakyciau max. 30 min...nes surado mesa visiskai..neskanu buna net..
"Siurskis" <siurskis@gmail.com> wrote in message 
news:jjiuft$vo9$1@trimpas.omnitel.net...
> Jei del marinato,tai seniai isbandyta: 1 kg mesos- 1 prinokes 
> kyvis(tyrele).Marinuoti -grieztai iki 1 val. Prieskoniai ir druska-pagal 
> skoni.....
>
> "Night"  wrote in message news:jjim96$p4c$1@trimpas.omnitel.net...
>
> Atgaivinam tema, kadangi sezonas arteja. Yra teke isbandyti daug receptu,
> bet nei vienas nebuvo tobulas. Skaniausi mano valgyti - vaziuojant nuo 
> Kauno
> link Kacergines, ten mazdaug pusiaukeleje yra tokia pakeles saslykine po
> desine. Zinau, kad labai svarbu yra gera mesa. Bet kaip ja paruosti? 
> Kolkas
> labiausiai man prie sirdies, nor ir ne pagal feng-shuj su keciupu ir
> majonezu... Isbandziau ir dvasingali Stalic'iaus recepta, vien su 
> svogunais
> ir prieskoniais - neuzkabino baisiai. Pasidalinkit.