Tema: Re: Arteja sezonas - saslykai
Autorius: Night
Data: 2012-03-12 09:57:39
Priklauso, kaip ir bet kuriam kitam mesos patiekalui. Bet vien su druska ir pipirais neskanu (ne jautiena 
juk), kiaulei vis tiek reikia kazkokiu prieskoniu, va del to ir teiraujuosi, kad pasidalintumet patikrintais 
variantais.

m&m <m&m@nospam.eu> wrote in news:jjk2dp$fml$1@trimpas.omnitel.net:

> o ar saslyko (sislyko?) skonis pagrinde nepriklauso nuo mesos, t.y. 
> geros mesos saslyko nereikia daug marinuot, naudoti ten keciupu, 
> majonezu, minrelinio ir kt.?
> 
> On 11/03/2012 19:08, Night wrote:
>> Atgaivinam tema, kadangi sezonas arteja. Yra teke isbandyti daug
>> receptu, bet nei vienas nebuvo tobulas. Skaniausi mano valgyti -
>> vaziuojant nuo Kauno link Kacergines, ten mazdaug pusiaukeleje yra tokia
>> pakeles saslykine po desine. Zinau, kad labai svarbu yra gera mesa. Bet
>> kaip ja paruosti? Kolkas labiausiai man prie sirdies, nor ir ne pagal
>> feng-shuj su keciupu ir majonezu... Isbandziau ir dvasingali Stalic'iaus
>> recepta, vien su svogunais ir prieskoniais - neuzkabino baisiai.
>> Pasidalinkit.
>